Popietė su MVA nariu: AB DNB bankas

2016-10-21

Apie įmonę. DNB – norvegiško kapitalo Lietuvos bankas, teikiantis finansines paslaugas privatiems ir verslo klientams. DNB yra vienas iš pirmaujančių bankų šalyje, teikia kokybišką klientų aptarnavimą, konsultavimą finansiniais ir bankininkystės klausimais.

Mažeikių skyrius. Istoriškai pastate, esančiame Laisvės g. 9, visada veikė bankas, kuriame anksčiau buvo Lietuvos žemės ūkio bankas, kuris vėliau pervadintas į NORD/LB Lietuva. Šiuo metu bankas vadinasi DNB ir turi klientų aptarnavimo skyrius visoje Lietuvoje. Bankui šiais metais sukanka 77 metai, o pačiam pavadinimui DNB, lapkričio 11 d. sukanka 5 metai.

Mažeikių klientų aptarnavimo skyriuje šiuo metu dirba 7 žmonės, tarp jų yra asmeninės bankininkės ir vadybininkai, asistentai, verslo klientų vadybininkai ir skyriaus vadovė. Nuo 2013 metų Mažeikių klientų aptarnavimo skyriaus vadove dirba Diliara Zarifova.

Savarankiški klientai. Anot skyriaus vadovės Diliaros Zarifovos, bankas išsiskiria tuo, kad yra arčiausiai savo klientų, visad siekia pasiūlyti jiems palankiausią bankinių paslaugų sprendimą. Taip pat bankas skatina klientų savarankiškumą – pats klientas kasdienius finansus gali greitai ir paprastai tvarkytis interneto ar mobiliajame banke. Galima drąsiai teigti, kad skyriuose dirba tikri savo srities specialistai, nuolat keliantys savo kvalifikaciją ir besidalijantys patirtimi tarpusavyje. Tokia efektyvų darbą skatinanti aplinka tik į naudą paslaugos gavėjams – banko klientams.

DNB primena apie savo mobilų banką, kuris išsiskiria savo paprastumu. Klientai greitai išmoksta ja naudotis, gali atlikti visus finansinius veiksmus greitai, patogiai ir, svarbiausia, saugiai.

Primena. DNB vienas iš pirmųjų pradeda siūlyti klientams paslaugų krepšelius, kurie supaprastins banko kainodarą ir bus ypač naudingi aktyviems banko klientams. Nuo lapkričio 1 dienos kiekvienas DNB klientas gali pasirinkti labiausiai jo poreikius atitinkantį paslaugų krepšelį ir naudotis jame įskaičiuotomis paslaugomis, mokant už jas tik vieną kartą per mėnesį. Sau tinkamiausią ir patraukliausią banko paslaugų krepšelį galima išsirinkti DNB interneto svetainėje arba atvykus į banko skyrių.

Verslo situacija. Mažeikiai yra palankus verslui miestas, tačiau jame netrūksta ir įvairiausių iššūkių. Todėl bankas nuolat stebi, analizuoja ekonominę situaciją, stengiasi sukurti palankias sąlygas ir paslaugas verslo klientams.

Daugiau informacijos: www.dnb.lt

DNB Mažeikių klientų aptarnavimo skyrius: Laisvės g. 9, Mažeikiai

Tel. 8 687 15615

dsc_0850-001

 

Popietė su MVA nariu: IĮ„Almona“

2016-09-27

Individuali įmonė „Almona“ įsikūrusi Kegrių kaime, Mažeikių rajone, kitais metais švęs 20 metų veiklos sukaktį. Įmonė įkurta 1997 metais, jau nuo pat pradžių dirbusi švelniakailių žvėrelių auginimo srityje, pradėjusi veisti nutrijas. Vėliau nutrijas pakeitė audinėmis, taip pat švelniakailiais žvėreliais, galinčiais lengviau ištverti lietuviškas žiemas, o ir darbo pobūdis gali būti lengviau mechanizuojamas, reikalinga mažiau rankų darbo. Šiuo metu fermoje auginama apie 120 000 žvėrelių.

Eksportas. Visa žaliava yra eksportuojama ir dalyvaujama didžiausiuose pasaulio aukcionuose – Kanadoje (Toronte), Danijoje (Kopenhagoje), Suomijoje (Helsinkyje). Aukcionuose kailiai jau būna surūšiuoti ir pardavinėjami kartu su kitų šalių veisyklų audinėmis. Aukcionuose kailiai surūšiuojami pagal dydį, spalvą,  kokybę ir kitus požymius. Taip surūšiuota produkcija sudaro rinkinius, aukcionuose vadinamais „lotais“. Tokie lotai pasižymi tuo, kad čia surinkti kailiai visiškai vienodi.  Kailiai surenkami iš visu pasaulyje esančių kailinių žvėrelių fermų, iš jų ir įmonės „Almona“.

Reikalauja daug dėmesio. Švelniakailių žvėrelių auginimas reikalauja daug priežiūros ir nuolatinio stebėjimo. Vienas darbuotojas prižiūri apie 1200 žvėrelių, nuolat seka jų augimo kreivę, šviežio maisto ir vandens kokybę. Audinių jaunikliai tik sveria apie 10 g, bet greitai auga, todėl praėjus mėnesiui po atvedimo, svoris padidėja 10 kartų. Šie rodikliai nuolat registruojami, sekami. Taip pat įmonė atitinka Lietuvos veterinarijos įstatymo reikalavimus, kuris reglamentuoja laikymo sąlygas ir kitus procesus tokio pobūdžio veikloje. Vadovas Albinas Balčiūnas dalindamasis savo veiklos principais, kurie sukaupti per ilgametę darbo patirtį, pastebi, kad viskas versle susiję – pradedant tinkamu veislinių gyvūnų rūšiavimu, priežiūra, jauniklių auginimu, baigiant ligų prevencija ir kt.

Jautrumas rinkos pokyčiams. Kadangi kailiniai produktai yra labiau prabangos ne būtinybės prekė, tokio pobūdžio verslas vienas jautriausių ekonominiams svyravimams. Taip pat minimi veisyklų Kinijoje įsikišimo į rinką padariniai. Vis dar jaučiamas neigiamas poveikis, kuris tikimasi praeis tik po 3 metų. Žvėrelių veisimas išsiskiria tuo, kad tai ilgi procesai ir norint pasiekti tam pokyčių, reikia daugiau laiko nei įprastai.

Darbuotojai. Įmonė gali pasidžiaugti, kad didelės darbuotojų kaitos nėra. Verslo sritis yra gan specifinė – specialisto paruošimui, apmokymui skiriamas didelis dėmesys ir investicijos. Vėliau darbuotojo paleisti nesinori, o ir pats kolektyvas orientuotas į gerus rezultatus, supranta kokybiško darbo svarbą ir reikšmę. Šiuo metu įmonėje dirba 68 darbuotojai, svyravimai pasitaiko tik dėl sezoninių darbuotojų. Dauguma darbuotojų iš aplinkinių kaimų ir rajonų.

 

al-koliazass

 

Popietė su MVA nariu: UAB „Tomega“

2016-09-22

Įmonė UAB „Tomega“ –  viena iš pirmųjų  Mažeikių verslininkų asociacijos narių, įstojusi į asociaciją 2004 metais.  Pagrindinė įmonės veikla – didmeninė ir mažmeninė prekyba naftos produktais, autotransporto paslaugos pervežant naftos produktus  vidaus ir užsienio maršrutais, naftos produktų regeneravimas.

Patirtis ir paslaugos.  2015 metais  bendrovė atšventė 20 metų jubiliejų. Subūrusi 106 darbuotojų kolektyvą įmonė  sėkmingai  vykdo ir plėtoja savo veiklą.  Skystais naftos produktais, bitumu  bei dujomis aprūpina daugelį  Lietuvos  ūkio subjektų.  Produkciją vartotojams  pristato be tarpinio sandėliavimo, tiesiai iš gamyklos gamintojos terminalų.

Įmonė turi nedidelį degalinių tinklą – dvi degalinės Kaune, dvi – Šalčininkų rajone  ir vieną Druskininkuose. Degalinės veikia visą parą ir užsukusius klientus aprūpina ne tik degalais, bet ir eksploataciniais skysčiais, tepalais, automobiline chemija, įvairiomis vairuotojui reikalingomis smulkmenomis, gaiviaisiais gėrimais, kava, lengvais užkandžiais ir panašiai. Druskininkuose veikia  automobilių  plovykla ir stovėjimo aikštelė, pritaikyta vilkikams su puspriekabėmis.

Pagrindinę  veiklos dalį užima teikiamos skystų krovinių pervežimo paslaugos specializuotu autotransportu. Šioje srityje jaučiamas išskirtinumas ir sugebėjimas stipriai konkuruoti. Įmonės autocisternų keliai driekiasi po visą Pabaltijį ir Lenkiją. UAB „Tomega“ gali pasigirti moderniu ir gausiu bitumo pervežimui skirtų autocisternų ūkiu.

Bendrovė eksploatuoja  naftos produktų regeneravimo bazę. Surenka ir utilizuoja naftos produktų atliekas.  Iš tinkamų perdirbimui atliekų gaminamas skystasis kuras.

Standartai. Naftos produktų pervežimui skirtos transporto priemonės  kurą gali išpilti į  antžemines ir požemines talpas. Automobiliai ir cisternos pilnai atitinka techninius, aplinkosaugos, veiklos kontrolės bei kitus privalomus transporto priemonėms, gabenančioms pavojingus krovinius, reikalavimus, numatytus Europos sutartyje “Dėl pavojingų krovinių tarptautinio vežimo keliais (ADR), LR kelių transporto kodekse, transportavimo veiklos licencijavimo taisyklėse, kituose galiojančiuose LR valstybinių institucijų teisės aktuose. Visos transporto priemonės, vežančios  naftos produktus, yra specialiai  paruoštos pavojingų krovinių gabenimui ir atitinka Europos sutarties dėl pavojingų krovinių tarptautinio vežimo keliais  reikalavimus. Tuo tikslu kiekvienai transporto priemonei yra išduotas  transporto priemonių, vežančių tam tikrus pavojingus krovinius, patvirtinimo sertifikatas. Bendrovės eksploatuojamos transporto priemonės pagal išmetamų dujų toksiškumo, triukšmingumo bei eismo saugumo reikalavimus atitinka  EURO-3, EURO-4, EURO-5  bei EURO- 6  lygį. Įmonė yra įregistruota atliekų tvarkytojų valstybės registre. Naftos produktų regeneravimo bazė turi  taršos integruotos prevencijos kontrolės leidimą bei atliekų tvarkymo licenciją.

Anot vadovo, Artūro Miliausko, pagrindinė siekiamybė yra  ir toliau išlaikyti nuoseklią  įmonės plėtrą,  stabilią vidaus ekonomiką ir  komercinį pajėgumą rinkoje.

Daugiau informacijos apie įmonę: www.tomega.lt

 

165-ad-001

(nuotrauka: iš įmonės UAB „Tomega“ archyvo)

 

 

Popietė su MVA nariu: UAB „Taumona“

2016-09-09

Įmonė UAB „Taumona“  įkurta 1998 metais, tačiau vadovo Alekso Kateivos patirtis baldų gamybos srityje kur kas ilgesnė. Išskiriamos dvi pagrindinės įmonės veiklos – korpusinių baldų ir vidaus durų gamyba. Daugumą baldų įmonė gamina visuomeninės paskirties objektams – administracinėms patalpoms, parduotuvėms, viešbučiams, ligoninėms, verslo įmonėms.

Darbas su užsieniu. Vadovas jau įmonės veiklos pradžioje puikiai numatė rinkos pokyčius – Vokietijoje ir kitose Europos šalyse pastebėtas idėjas perkėlė į Lietuvą. Tai buvo nauja – tiek gaminių ir įmonės procesų atžvilgiu. Išlaikantys gaminamos produkcijos kokybę, aukštą technologinę bazę, UAB „Taumona“ gali patenkinti užsienio klientų poreikius. Didelė dalis yra eksportuojama į Skandinavijos šalis, Daniją, Angliją, kur vėliau paskirstoma į kitas šalis. Todėl Mažeikiuose pagaminti baldai, pasiekia ir tolimesnes šalis, už Europos Sąjungos ribų.

Baldų klasteris. Įmonė praeitais metais prisijungė prie naujai kuriamo Baltijos baldų klasterio, kuris koordinuojamas Šiauliuose. Kartu su kitomis panašaus pobūdžio įmonėmis, ieškoma stambesnių užsakymų eksporto skatinimui į tikslines rinkas. Anot Alekso Kateivos, tai puiki galimybė jungtis, plėstis, tačiau kaip ir visur, reikia įdirbio ir laiko. Šiuo metu klasteris jungia dar 12 narių, tarp kurių ir mokslo įstaigas, siekiant tobulinti mokymo programas. UAB „Taumona“ atviri naujovėms, greitai prisitaiko prie besikeičiančių sąlygų. Keičiasi ne tik rinka, bet ir užsakovų verslo procesai. Pavyzdžiui, susiduriama su naujais logistikos, sandėliavimo iššūkiais, kurių anksčiau nebuvo.

Gamybos vadyba. Vaikščiojant po gamybines patalpas, vadovas Aleksas Kateiva, pastebi pokyčius, prie kurių buvo eita palaipsniui. Įmonėje diegiami vadybos metodai, remiamasi efektyvumo gerinimu. Pabrėžiama, gamybinėje įmonėje itin svarbu tvarka ir aiškumas, tačiau kaitai reikia laiko, darbuotojų supratimo ir bendro darbo.

Darbo rinkos situacija. Kaip ir kituose regionuose, taip ir Mažeikiuose pastebimas kvalifikuotos darbo jėgos trūkumas. Įmonė šiuo metu ieško 3 specialistų gamybos srityje. Anot vadovo, įmonės veikla – gamyba, todėl dažnai tereikia būti labiau orientuotam į rezultatą, būti produktyviu, geriau išmanyti procesus ir galima sėkmingai darbuotis. Įmonė bendradarbiauja ir su Telšių teritorine darbo birža, rengiami projektai, kurių pagalba atnaujinama techninė bazė, yra galimybė priimti jaunų specialistų.

Daugiau informacijos apie UAB „Taumona“: www.taumona.lt

 

dsc_0811

Popietė su MVA nariu: UAB „Mažeikių autoservisas“

2016-08-11

Apie įmonę. Įmonė UAB „Mažeikių autoservisas“ įsikūrusi Algirdo g.61, Mažeikiuose, atliekanti remonto darbus visų, net ir retesnių gamintojų automobiliams. Šiuo metu įmonėje dirba 15 darbuotojų, tačiau įmonė sparčiai plečiasi ir auga. Autoservisas atlieka visus automobilių remonto darbus: nuo variklio, važiuoklės, stabdžių, kuro sistemos remonto, iki ratų montavimo-balansavimo, tepalų keitimo ir kt.

Patirtis. Nors įmonė veiklą pradėjo 2011 metais, tačiau direktoriaus Mariaus Kismino patirtis kur kas ilgesnė. Dirbęs automobilių priežiūros srityje, įkūręs įmonę, klientams gali pasiūlyti kokybiškas paslaugas ir aptarnavimą. Autoservisas aktyviai bendradarbiauja su profesinio rengimo mokyklomis, nuolat priima studentus praktikoms atlikti, turi visą reikalingą įrangą apmokymams. Įmonė sukaupusi nemažai patirties, ja noriai dalijasi su jaunais specialistais.

Verslo situacija. Autoserviso paslaugos reikalingos visais metų laikais, todėl direktoriaus teigimu, didelės sezonų įtakos šiame versle nėra. Vasarą šiek tiek padaugėja iš užsienio grįžusių mažeikiškių, kurie renkasi remontuoti automobilius Lietuvoje už gerą kokybės ir kainos santykį. UAB „Mažeikių autoservisas“ didelių svyravimų nejaučia, įmonė veikia stabiliai, gali palaipsniui augti ir plėstis. Anot direktoriaus, stabilumas užtikrina geras sąlygas užsibrėžtų planų įgyvendinimui, plečiant paslaugų įvairovę.

Išskirtinumas. Įmonė yra kompanijos „Latakko“ atstovas, galinti pasiūlyti didelį padangų pasirinkimą, pagal klientų poreikius, lengviesiems ir sunkiesiems automobiliams, auto technikai. Autoservise atliekami padangų parinkimo, montavimo ir balansavimo darbai. Galima išsirinkti išties kokybiškų vasarinių ir žieminių padangų.

Taip pat UAB „Mažeikių autoservisas“ aktyviai darbuojasi kondicionierių pildymo ir remonto srityje. Teikia atvykimo į vietą paslaugą. Aptarnauja vietinius ūkininkus.

Plėtra. Autoservisas planuoja aktyviau darbuotis ne tik lengvųjų automobilių remonto srityje, bet ir sunkvežimių techniniame aptarnavime, optimizuojant remonto laiko sąnaudas. Šiuo metu įmonė plečia patalpas, kuriose planuojamas autoservisas, siūlantis kokybišką krovininių automobilių remontą ir techninę priežiūrą. Taip pat šalia planuojamas autodetalių parduotuvės atidarymas.

Daugiau informacijos apie UAB „Mažeikių autoservisas“: www.mazeikiuautoservisas.lt

DSC_0690_A DSC_0692_B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Popietė su MVA nariu: „Tele 2“

2016-07-22

„Tele2“ Mažeikių skyrius yra Mažeikių verslininkų asociacijos narys, kaip kokybiškas telekomunikacijų operatoriaus paslaugas teikiantis partneris verslui ir privatiems klientams. Mažeikių skyriuje dirba 5 darbuotojai, veikia klientų aptarnavimo skyrius, esantis Žemaitijos g. 20 (PC „Maxima“).

Naujas atstovas verslui. Jau šiek tiek daugiau nei mėnesį Mažeikiuose dirba naujasis verslo klientų vadybininkas Giedrius Domarkas, kuris dirba tiek su naujais, tiek su esamais klientais.

DSC_0563-001

Daugiau informacijos apie įmonę ir naujausius Tele2 pasiūlymus: www.tele2.lt

 

Popietė su MVA nariu: UAB „AM Brokers“

2016-07-14

DSC_0527-001Įmonė UAB „AM Brokers“ – Mažeikių verslininkų asociacijos įmonė narė nuo 2008 metų, pradėjusi veiklą 2007 metais ir toliau sėkmingai dirbanti nekilnojamojo turto srityje. Nekilnojamojo turto agentūra įsikūrusi Mažeikių miesto senamiestyje Laisvės g. 29. Įmonė nuomoja, perka, parduoda nekilnojamąjį turtą: namus, butus, komercinės paskirties patalpas.

 

Pasiūlymai. Anot direktoriaus, Audriaus Meškio, nekilnojamojo turto sritis nuolat besikeičianti, labai dinamiška. Įmonė itin aktyviai dirba su verslo įmonėmis ieškant sprendimų, susijusių su komercinės paskirties patalpomis. Įmonė UAB „AM Brokers“ visada turi variantų ir sprendimų  klientui. Mažeikiuose visad yra laisvų patalpų, verslas plečiasi, keičiasi, keliasi iš vienos vietos į kitą.

Stabilumas. Įmonė turi ilgametę patirtį nekilnojamo turto srityje, nuolat seką rinkos situaciją. Pastebima, kad labai didelių svyravimų Mažeikių miestas šioje srityje nepatiria, todėl stabilumas, vienas iš šios veiklos bruožų. Lyginant su kitais, didesniais Lietuvos miestais, Mažeikiuose nekilnojamojo turto kainos, išlieka gan pastovios, su labai nežymiais pakilimais ar nusileidimais.

DSC_0530-001Primena. Įmonė UAB „AM Brokers“  padeda įsigyti ar parduoti gyvenamąjį namą, butą ar sklypą, tarpininkauja nuomojant turtą, atlieka konsultacijas susijusias visais nekilnojamojo turto klausimais.

Kontaktai: tel. 8 618 35568, el. paštas audrius.meskys@gmail.com

Adresas : Laisvės g. 29, Mažeikiai

 

 

 

 

 

 

 

 

Popietė su MVA nariu: UAB „Akmenas“

2016-06-21

DSC_0423-001Įmonė UAB „Akmenas“ įsikūrusi Tirkšliuose, Mažeikių rajone, veiklą pradėjo 2011 metais. Nors įmonė įkurta prieš 5 metus, tačiau vadovo Audriaus Zyko patirtis šioje srityje ilgesnė nei 13 metų. Pradėjęs darbuotis su akmeniu ir pamėgęs šią veiklą, įmonės direktorius, tai pavertė pagrindine savo darbine veikla ir šiuo metu gali pasiūlyti itin kokybiškas paslaugas savo klientams.

Įmonės pagrindinė veikla – paminklai ir kiti akmens gaminiai. Tirkšliuose įsikūrusiose gamybinėse patalpose, ruošiamas akmuo paminklams, kapaviečių dangai. Ruošiami ir kitokio pobūdžio akmens gaminiai: vazos, stalviršiai, palangės ir kt.

Išskirtinumas. Įmonė UAB „Akmenas“ patys gamina akmens paminklus ir juos parduoda, todėl klientams gali pasiūlyti išties gerą kainą. Įmonė bendrauja su užsakovu visame paminklo gamybos procese – nuo idėjos, dizaino iki gamybos ir paminklo pastatymo. Vadovas primena, kad šiuo metu itin daug perpardavinėtojų, kurie neatsako už gaminių kokybę, todėl labai svarbu rinktis patikimą gamintoją. UAB „Akmenas“ parsiveža granito blokus iš Švedijos, Norvegijos, Afrikos, Rusijos ir kt.

DSC_0422-001AtDSC_0425-001sivežus reikalingą žaliavą, patys ją apdoroja, poliruoja, graviruoja ir pateikia galutinį produktą pirkimui. Taip pat įmonė, viena iš nedaugelio, turinti stakles didelių gabaritų akmenims apdoroti, dažnai atlieka pavienius užsakymus, dirba su kitomis įmonėmis, kurioms reikalingi tokio pobūdžio darbai.

 

 

Primena. UAB „Akmenas“ primena kapinių priežiūros ir kitus su akmeniu susijusius, darbus planuotis iš anksto. Kreipiantis į įmonę, galima susitarti dėl planuojamų gaminių, konsultuotis renkantis paminklą ar kitą gaminį. Įmonė itin lanksčiai žiūri į atsiskaitymą už prekes ir paslaugas – galima pasirengti išsimokėjimo be pabrangimo sutartį. Taip pat įmonė turi savo gaminių pardavimo vietas. Viena iš jų yra Mažeikiuose, Sedos g. 16 (netoli PC „Iki“ stovėjimo aikštelės), bei Tirkšliuose, Salomėjos Nėries g. 2.

Plėtra. Įmonės vadovas Audrius Zykas, maloniai dalinasi savo įžvalgomis apie įmonės plėtrą. Pažymi, kad tai lėtas procesas ir plėtra dažniausiai vyksta labai natūraliai, tenkinant klientų poreikius ir didėjant užsakymų skaičiui. Pastebima, kad didėja kitų rajonų susidomėjimas gaminiais ir atliekamomis paslaugomis. UAB „Akmenas“ lanksčiai vykdo visus pavienius ir didesnius užsakymus, o įmonės plėtra vyksta palaipsniui.

Daugiau informacijos apie UAB „Akmenas“: www.akmensmenas.lt

 

 

Popietė su MVA nariu: UAB „Stega“

2016-06-09

UAB „Stega“ – viena iš Mažeikių verslininkų asociacijos įmonių narių, įsikūrusi Mažeikiuose, tačiau dirbanti tiek visoje Lietuvoje, tiek Europoje. Įmonė įkurta 2007 metais, kurioje šiuo metu dirba 10 darbuotojų. Aplankyta įmonė išsiskiria įvairiomis veiklos sritimis: cheminių produktų gamyba bei prekyba, oro uostų pakilimo takų priežiūra, tirpiklių gamyba, statybinių įrenginių prekyba ir nuoma ir kt.

Susitikimo metu įmonės vadovas Artūras Šlaustas dalijosi savo planais ir idėjomis įmonės plėtrai. Pasak vadovo, įmonės veiklai netrukdo tai, kad verslas yra regione, susiduriama su tais pačiais iššūkiais kaip ir visoje Lietuvoje. Taip pat dalyvaujama viešųjų pirkimų konkursuose ne tik Lietuvoje bet ir Europoje, tokiu būdu nuolat gerinant paslaugų ir darbų atlikimo kokybę.

Primena. Šiuo metu įmonė plečia statybinių įrenginių prekybos ir nuomos asortimentą. Kreipiantis į UAB „Stega“ atstovus galima įsigyti ar išsinuomoti pastolių, klojinių pamatų liejimui bei perdangoms, įvairių įrankių (gręžtuvų – perforatorių, medžio pjūklų, suktukų, siurblių ir kt.). Specialistai atvykę į vietą gali atlikti visus reikalingus paskaičiavimus dėl fasadinių pastolių, klojinių kiekio ir kitų reikalingų įrenginių statyboms.

DSC_0419-001

 

 

 

DSC_0418-001

Daugiau informacijos apie UAB „Stega“ www.stega.lt

 

 

Popietė su MVA nariu: UAB „Medikvita“

2016-05-10

Šiandien aplankyta MVA narė – įmonė UAB „Medikvita“. Tai sveikatos priežiūros centras įsikūręs Mažeikių senamiestyje, Vilniaus g. 2, priešais prekybos centrą „Maxima“. Sveikatos centras nuolat plečia dirbančių gydytojų specialistų ratą, daug dėmesio skiria profesionalios sveikatos priežiūros įrangos atnaujinimui. Sveikatos centre dirba ne tik vietiniai gydytojai, bet ir gydytojai specialistai atvykstantys konsultuoti iš LSMUL Kauno klinikų, VŠĮ Respublikinės Klaipėdos ligoninės bei  VšĮ Klaipėdos universitetinės ligoninės. UAB „Medikvita“ yra Mažeikių verslininkų asociacijos narys nuo 2013 metų gegužės mėnesio, aktyviai dirbantis su verslininkais ir jų darbuotojais.

DSC_0340-002Išskirtinumas. Vadovė Liudmila Riabova pabrėžia sveikatos centro išskirtinumą – tai stiprią darbo medicinos kryptį, kuri itin aktuali įmonių vadovams, besirūpinantiems savo darbuotojų profesine sveikata. Centre dirba darbo medicinos gydytojas, keletas profesinės sveikatos specialistų, veikia akredituota profesinės rizikos veiksnių tyrimų laboratorija, kuri atlieka darbo vietų triukšmo, elektromagnetinio lauko, apšvietos matavimus. Yra investuota į visą reikalingą įrangą nuodugniam sveikatos patikrinimui, taip pat teikiamos išvažiuojamosios profilaktinio darbuotojų sveikatos tikrinimo paslaugos darbo vietoje, vedami privalomieji higienos įgūdžių bei pirmos pagalbos mokymai.

Primenama įmonių vadovams labiau atkreipti dėmesį į reikalavimus privalomajam darbuotojų sveikatos tikrinimui, užtikrinti tinkamą darbų saugą. UAB „Medikvita“ specialistai mielai konsultuoja visais profesinės sveikatos klausimais.

Primena. Šiuo metu yra itin aktyvus erkių gyvavimo laikotarpis, todėl kviečiama pasiskiepyti nuo erkinio encefalito. UAB „Medikvita“ specialistai gali atvykti į darbovietę ir paskiepyti darbuotojus darbo vietoje.

Naujovės. Nuo šių metų kovo mėn. centro gydytojų kolektyvą papildė akių ligų gydytoja Modesta Rakauskienė. Gydytoja modernia įranga diagnozuoja ir gydo akių ligas ir regos sutrikimus, šalina akies krislus, atlieka profilaktinius regėjimo patikrinimus, parenka, pritaiko akinius, kontaktinius lęšius, atlieka įvairius akių tyrimus (refrakcija, akių dugno tyrimas, akispūdžio matavimas, regėjimo aštrumo nustatymas, akiplotis ir pan.)

Sveikatos centre  nuDSC_0343o gegužės 20 dienos pradeda dirbti plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gyd. Domantas Rainys. Klientams nereikės važiuoti į kitus miestus, o čia pat – Mažeikiuose naudotis profesionaliomis plastikos chirurgo paslaugomis. UAB „Medikvita“ sveikatos centre gydytojas atliks  botulino, hialurono rūgšties, trombocitais praturtintos plazmos užpildų injekcijas, konsultuos pacientus, sergančius odos ir minkštųjų audinių augliais bei kitomis odos ligomis.
Visa informacija apie UAB „Medikvita“  sveikatos priežiūros paslaugas www.medikvita.lt

 

Recommended Posts