2018 m. sausio 05 dieną Mažeikiuose lankėsi LR ministras pirmininkas Saulius Skvernelis. Mažeikių rajono savivaldybės Tarybos posėdžių salėje vyko susitikimas su Mažeikių rajono verslo bei savivaldos atstovais. Mažeikių rajono verslą atstovavo Mažeikių verslininkų asociacijos atstovai: MVA viceprezidentai Julius Banys ir Diliara Zarifova, MVA Tarybos nariai Darius Seilius, Arvydas Šemeta, Virginija Eidimtienė, MVA narių vadovai ir atstovai: Darius Matiukas, Saulius Rancas, Aidas Mikalauskas, Arūnas Jarmoška, Arūnas Čekanauskas, MVA vykdantysis direktorius Rolandas Lemežis.
Susitikimo metu buvo iškelti ir aptarti Mažeikių rajonui aktualūs klausimai: regionų vystymas ir verslo skatinimas regionuose, pramonės parko kūrimo Mažeikių rajone galimybės, žemės įsigijimo ar nuomos sąlygų palengvinimas kuriant verslą ir darbo vietas, profesinio mokymo pertvarka, orientuojant į verslo poreikius regionuose.
Susitikimo metu gauti atsakymai teikia vilčių, kad bus gerinamos verslo ir darbo vietų kūrimo sąlygos regionuose (ne tik Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje). Lauksime užsibrėžtų darbų įgyvendinimo.

Recommended Posts