2018 m. kovo 16 dieną dešimties MVA įmonių atstovai dalyvavo VšĮ „Versli Lietuva“ organizuotame gerosios praktikos seminare – išvykoje „Modernių valdymo metodų taikymas versle“. Jo metu aplankėme Šiauliuose veikiančią transporto ir logistikos įmonę UAB „Girteka Logistics“.
„Girteka Logistics“ – viena iš pirmaujančių transporto ir logistikos kompanijų Europoje bei NVS šalyse, per metus pervežanti daugiau nei 320 000 pilnų krovinių. Nuo 2010-ųjų, kai įmonė turėjo 600 vilkikų, ji organiškai augo ir šiuo metu gali didžiuotis 4000 vilkikų ir 4300 puspriekabių nuosavu transporto parku pasiskirsčiusiu Europoje, Rusijoje, Skandinavijos bei NVS šalių teritorijose bei 10 000 profesionalių darbuotojų. Įmonė rūpinasi savo klientais ir užtikrina efektyvų bendravimą bei sklandų krovinių pervežimą pasitelkiant LEAN metodus.

Praktinio seminaro metu susipažinta su rytmetinių susirinkimų vedimo tvarka, problemų pasidalijimo būdais, idėjų pasidalinimu ir įgyvendinimu. Po praktinio susipažinimo su įmonės veikla, seminaro dalyviai buvo supažindinti su trumpu įvadu į LEAN metodiką.

Ateityje praktinės išvykos į įmones, taikančias modernius valdymo metodus, bus tęsiamos.

sdr

sdr

sdr

cof

sdr

cof

sdr

mde

cof

cof

cof

Recommended Posts